4.0
Wednesday, 4 March 2015 @ 16:25


Aku budak permata sekarang. Alhamdulillah. Aipp. Bukan sebab tak suka sekolah lama. Aku masih sayang sangat kat stand. Stand tetap terus di hati. Lagilah sekarang dah dapat pengiktirafan as sekolah kluster, hebat tak hebat ah. Cuma sebab kalau aku masih di takuk lama, aku forever alone wehh. Ramai je kawan kawan yang dah pindah masuk ke better school, in sha Allah. MRSM, SBP, Sekolah Teknik, Sekolah Vokasional, SMS, pehh macam macam lah sekolah diaorang. Kawan kawan aku tuh,, pandai, alhamdulillah. Heol


Ohh, hm esok aku start exam. Kelas tak kelas ah jawab exam dalam auditorium beramai ramai, tiga batches. Mohon doa kalian mengiringi. Terima kasih ;*


0 Comments:

Post a Comment