Saturday's Pizza
Friday, 14 November 2014 @ 10:04



Assalamualaikum [Peace]

Salam Jumaat, guys. How are you today? I'm fine, thank you. Alhamdulillah. So...... pizza? ㅋㅋ.. Esok malam makan pizza sempena tahun ke-lima belas aku hidup. Heol, in sha Allah. Okay, bagi yang tanya aku guna lagu apa kat blog ni, aku guna lagu berjudul I Wouldn't Mind, nyanyian He Is We. Nak guna lagu I Miss You, 5sos cover tapi lagu tu kena tunggu lebih kurang doploh tujuh saat sebelum suara Calum Hood kedengaran. So, aku scratch dan ganti dengan lagu ni. Walaupun lagu ni pun instrument permulaannya agak lama juga. Malas letak lagu korea.

Sekarang ni aku nak aktif sikit dalam dunia blog sebab nanti sembilan belas hari aku kat KL mesti confirm takde masa nak ber-blogging. Rasanya memang takde wifi kot. Pertama kali dalam sejarah aku akan berjauhan dengan keluarga lebih tiga puluh enam jam. Sobs macam mana lah kan hidup aku masatu? Tapi deep down dalam hati aku, aku memang tak sabar sabar nak pergi kursus utm tu. Siapa lagi dapat, sila angkat kaki! [oops]

Aku harap dapat kawan baru, bukan setakat kawan kpoppers baru. Sebab strategi utama aku untuk survive dalam kalangan ratusan orang yang terpilih tu ialah kpop. Biasanya orang yang minat sama ni cepat ngam. Setuju tak? Walaupun aku dah tak aktif sangat dengan kpop tapi hentam je lah. Aku bukan tak tahu langsung grup yang baru debut. Kalau memang tak tahu pun, nanti aku angguk angguk je lah, apa susah?

Haha btw, untuk kawan kawan rapat aku kat sekolah, esok in sha Allah kalau takde aral mendatang, aku ada sikit surprise untuk korang. Ya, korang. Tunggulah. Walaupun aku tak sure. Rugi yang korang berdua dah ada tekad tak nak datang sekolah terus. Haha berani aku tulis surprise kat sini? Sebab aku pasti yang korang tak baca blog aku.

Bye :*


1 Comments:

Blogger hara said...

happi baasudeii :D

15 November 2014 at 22:21  

Post a Comment