Cuti
Thursday, 29 May 2014 @ 08:09



Assalamualaikum ^^

Hari ni 29 Mei, hari ketiga aku cuti. Fuhh bosan okay. Ajak members keluar masing masing tak layan. "Busy" mungkin. Aku yang dilanda kebosanan terpaksa lah melepak di depan komputer. Sakit tulang belakang aku. SAO yang aku ulang pun dalam suatu pagi yang buta terus habis 4 episod, pada aku belum cukup gila sebenranya. Tapi bila fikir WiFi kat rumah hampir 24jam hidup, aku tutup je SAO dulu. Cuti masih panjang, bukan? Kalau aku dah siap guna, orang lain pulak guna incik waifai tu. Haih. Naik lah bil elektrik bulan ni dengan bulan depan. Aku pun tak tahu lah nak buat apa selain online, baca novel fixi, makan, tidur dan tidak lupa; buat kerja sekolah yang aku jamin bila first day cikgu nak kutip masih ada pelajar yang dok hegeh hegeh pinjam pelajar lain punya. Itu suatu kepastian. Oh ya twitter dah tetapkan design ke? Seingat aku takde tekan apa apa tapi tup tup boom bamm header dia jadi macam incik pesbuk. Hodoh tahu? Tak puas tengok incikkimmyungsoo aku -_-


Btw, cadbury dah disahkan haram kan? Pfft. So, apa reaksi korang? Well, don't worry i feel you guys. Jasa kawan aku memang patut dikenang sebab dia orang terakhir bermurah hati bagi aku makan coklat tu sobs. Dia bagi coklat cadbury mini yang cemek molek comel comel tu. Cadbury dah lah sedap siot aaaaaaaaaaaaa sedap sebab ada DNA haiwan tersebut mungkin? Dah tak boleh makan cadbury TT.TT


Bye =_=

D'oh ! Thanks sebab menang, abe abe piniteu TT_TT




0 Comments:

Post a Comment