err
Saturday, 4 January 2014 @ 10:09


wufan --"
Assalamualaikum.
Persekolahan tahun 2014 sudah bermula. Dah dua hari aku sekolah tahun ni. So far, okay lah kutt. Tapi makanan kat kantin semuanya dah naik harga. Aku rasa yang tak naik harga lagi roti. Sebab roti tu dihantar dan di plastiknya ada tulis harga tak macam air kotak walaupun dihantar tapi di kotaknya tu takde harga. Kalau makcik yang masak memang suka hati dia je lah kan naikkan harga. Tapi kalau hari hari roti, kepal hotak dia ah. Jemu. So tahun ni kena bawak bekal takpunbelasahjekawanpunya :3
Kerja sekolah banyak. Sains dua hari je dah habis satu bab uou tapi okaylah, aku faham apa yang dia ajar. Tak tahu nak sambung buat nota bab2 ke tak. Takde siapa reply aku -.- Sejarah pun tak tahu nak buat sampai mana. Haih. Banyak homeworkkkk (masihsempatonline)

Aku banyak missed pinite ah sekarang sobs duit idea dah ada tapi belum ada sesiapa yang sudi pi bank in kan huuuuu sedih. Takpe takpe, dah jumpa kedai yang takde due date as long as masih ada stock so tak mengapalah. Doa doa je stock berlambak lagi -,-

chanbaek OuO

Yoona dengan seunggi dah confirmed siott hoho lol takpe ah, seunggi baik, takde hal. Ramai merestui hubungan mereka kikiki. Sooyoung pun memang dah lama dating. Cuma aku tak kenal kyungho tu sapa erk. Member lain bila pulak nak reveal kan? sweet potato couple uou

Taeun dah nak tamatkan wgm jyeahhh i lob dis so ai ken pengurl pengurling ober myungeun egen macamlahselamadiaorangshootingwgmakutakfangirlmyungeunkan =..+ Makin ramai sekarang ni yang tak suka kat naeun. Naeun did her nose job. Sobs dah makin macho -_- hidung dia sebelum ni comel sikit. well ramai yang lagi suka hidung dia yang sebelum ni. rasa macam something je bila bercakap pasal hidung orang. ehh lantak lah yang penting chorong comel sejak azali sobs suka ah dengar suara dia. comel. menyampah bila apink buat remix sebab nanti part chorong hilang. sama macam time pinite, nanti part sungyeol ghaib. gahh tapi remix pinite memang best. siapalah yang cerdik sangat buat remix diaorang tu kan tsk. sbs keji. apink menari expectation. Wahhhhh far from what i expected lahh. Hihi. Aku nak ship eunji dengan minah. Tapi haritu aku tengok minah dance nonono macam tak put full effort. Macam gitu gitu je ish ish. apink jugak ah yang comel :3

Aku sebenarnya nak update entry pasal benda lain tapi aku perlukan masa. Minggu depan je lah update pasal benda tu. Malas nak fikir. Okay tak english cover paradise kat blog aku ni? Hehe. Amik kat youtube. Aku nak english cover nothingsober tapi tak jumpa yang berkenan di hati ah =..= Jom sarapan :3 nasi lemak kukus home made lol >u<

Adios^^!


0 Comments:

Post a Comment