MAMA 2013
Saturday, 23 November 2013 @ 09:49


infinite won two awards infinite won two awards

how can inspirits not love them? we really thought that they'll only win one award but end up won two awards. jyeah baby piniteu, love ya^^
dongwoo you got the best gifts as your birthday!

Assalamualaikum. Hehe, terkebawah pulak bagi salam. Fuhhh speechless. Really. Semalam memang gila lahh wehh. Tak sia sia aku tengok #MAMA2013 sebab ada infinite. Well, mula mula memang tak minat pun nak tengok tapi since ada rumor mengatakan piniteu datang mama, terus pasang harapan diaorang menang at least satu award. Tapi, serious talk aku fed up tengok infinite's red carpet. Sumpah berterabur semacam. Tak nampak pun van diaorang, gaya diaorang keluar van, pastu lambai lambai ke throw hearts ke masa jalan sebelum berhenti ambil gambar. Grr. Tak patut betul siaa, first time tu diaorang datang mama since debut 2010. Interview pun sekejap je. Lepas je piniteu, terus aku naik atas HA HA mianhae bigbang i didn't meant to. Lagipun time tu dah nak maghrib so yeah.

Oh, hampir terlupa. Aku teruja sungguh dengan Apink. So stunning. Tapi rongmama macam aneh sikit di pandangan mata aku. Cehhh. Dia black-haired so memang nampak pelik sikit lah. Tapi takpe, rongmama dan sekalian apink tetap comel mehhh. Oh i saw a plaster on her upper right arm why. Apinkeuuuu won three awards in three years oh proud fan here^^

MAMA 2013 from my perspective is different. Get the differences?
Yang tak datang, menang as SHINee. Jonghyun boleh lagi tweet dia tengah tengok tv kat rumah? Lol you. Rupa rupanya dia sengaja je sebab dia tahu diaorang menang since diaorang dah record winning speech.

Online voting is kinda useless.

but whatever. congrates to all of the winners this year.

i hate tao's expression when the mc announced infinite as the winner of best male group award. sorry not sorry. they're too eager to win but yeah they're still new in the industry, okay? make super junior sunbae as an example.


0 Comments:

Post a Comment