Blessed.
Friday, 15 November 2013 @ 19:18


even google somehow wish me. not like the certain someone.

Assalamualaikum. Lama dah tak update blog ni. Semuanya disebabkan oleh tahap kemalasan maksima aku yang asyik dok lekat kat jiwa bercampur dengan hal-hal duniawi yang aku tak boleh nak elak. Hari ni 15 november, aku update lah. Aku boring.

Semalam ada Melon Music Awards. Aku tak streaming macam tahun lepas sebab INFINITE takde. So aku streaming dekat twitter je lah. MMA tahun lepas best. Memang best. Abe-abe kesayangan aku bertujuh tu semuanya handsome. Pakai outfit serba putih. Aku suka warna putih. Rambut seongyeol biru. Rambut sungkyu merah. Rambut myoungsu hitam. Rambut hoya gila smart. Rambut dongwoo dengan sungjong, okay. Aku tak ingat lol. Yang paling aku ingat time performance diaorang. Dragon.

Aku ketawa bila aku teringat balik moments aku live stream. Sebab aku dok nengok je apa yang diaorang tunjuk. Bila MCs ketawa, aku ikut ketawa. Tapi harinih aku memang nak ketawa. SEBAB MASA LIVE STREAM MANA ADA SUBTITLES. YANG AKU IKUT KETAWA KENAPA? //facepalm

Pastu hari-hari yang berikutnya aku tak pula nak tengok full mma yang ada subs. Yeah. Aku ulang performance infinite je. Aku sayang pinite. Oh ya ! Aku jadi penyiasat sekejap tahun lepas. Diaorang kata ada moments T-Finite. Aku kureng. Tak kisahlah. Dah berlalu.

Tahniah kepada pemenang.



Ppyong. I'll update later. Soon. Because it's damn bored holidays. =_=


0 Comments:

Post a Comment