Hai.
Sunday, 7 July 2013 @ 20:23


i see sooyeol / myungyeol interaction luls

 Assalamualaikum :)        //ini entry random

Oke dah lama tak update //hoh. Last update pada hari Isnin bersamaan 17 Jun 2013. Hari ni dah Ahad, 7 July. Hmm tadi stalk grup sekejap. Oke nampaklah beberapa gambar mereka bersuka ria semalam. Tapi takpe lahhh. Cukup aku jerit jerit kat sekolah je //ada kejohanan sukan dan balapan

Oke alhamdulillah, aku nampak Budiman //rumah sukan aku yang bertemakan Ironman banyak kemajuan dari tahun tahun lepas. Dalam semua kategori rumah Budiman dapat nombor, takde yang tak dapat nombor. Macam acara Hias Khemah Sukan rumah kitaorang dapat tempat kedua. Ah harap dapat nombor satu tapi dapat nombor dua je, kay takpe bersyukur lah //claim hamper luls kalau ada lagilahhh. Dalam acara Perbarisan, dapat tempat pertama; Nadia : Huh ! Berbaloi kena marah. Me : Luls. Actually nampak serabut sikit sebab macam jalan biasa gila aku rasa menang sebab kak syara ironman bawak awek dia HOHOHOH ironman guna senapang kay, bukan calang calang tu. Lol kesian beliau kepanasan. Oh, acara berikutnya, pasal kejohanan sukan tu lahh kan, title Olahragawati keseluruhan dirangkul oleh budak Budiman, P13. Gila daebak kooo //melepasss P18 Sarjana. Hiksss
6th Place : Sarjana
5th Place : Pendeta
4th Place : Pujangga
3rd Place : Budiman
2nd Place : Bestari
1st Place : Munsyi

Lol tak sesia budak Munsyi nyanyi lagu JDT tapi perkataan JDT tu ditukar kepada Muunnsyii~ tahniah uollsss

 cumelll kan hubby aku melukis? HOHOHOH //lawa tulisan -.-


Huh. Terlalu random dah ni. Hmm okay lahh. So, SELAMAT MENYAMBUT BULAN BARAKAH, RAMADAN AL MUBARAK kepada semua muslimin dan muslimat sekalian :) puasa penuh, solat cukup, dan digalakkan buat solat sunat tawarehh okay? HOHOHOH

Bye !


0 Comments:

Post a Comment