Two. Zero. One. Three.
Tuesday, 1 January 2013 @ 12:21



Happy new year, earthlings ^^

Okay first of all let me say my salam first. Assalamualaikum ! Hehe. Cepat je masa berlalu kan? Buktinya hari ni dah Satu Januari 2013. Wow ! I can't believe it ! Woahahaha. Apa apa pun aku ucapkan tahniah kat korang semua sebab berjaya mengharungi segala cabaran dan dugaan semasa tahun 2012. Beruntung korang... *termasuk aku lah*

 New year, new revolution, new hopes, new determination.
Aha ! Nampak apa yang ditulis dalam blockquote di atas? Yahh. I hope you can see it clearly. Hoho. Sejak tahun lepas lagi *semalam* aku dah terfikir nak kurang kan berkpop. Sebab kadang kadang aku rasa aku berfangirling tu tak berfaedah sama sekali. Ye lahh,, asyik tercongok depan computer menghabiskan duit ayah aku nak bayar bil. Kalau guna phone, nak minta ayah aku top up setiap minggu. Dan disebabkan aku seronok sangat duduk depan comp.. Aku akhirnya rabun. /lap spec/

Aihss. And more thing yang aku agak tak suka.... aku kena kumpul banyak duit untuk beli merchs. Itu baru merchs,, belum ditambah tolak darab bahagi semua dengan album. Setakat ni aku baru plan nak beli MCM bagpack yang macam Luhan tu. Warna beige. And lagi satu aku nak beli baju-T #TeamInspiritGila. Memang sumpah lawa.

Tapi.. itu semua just pendapat aku je lah. Aku tak tahu korang fikir macam mana. Well. Everybody have their own opinion. Am I right? Hmm.

So.. I hope we will have our own plans and AZAM ! Aku berharap sangat azam aku terlaksana dan segala plans yang aku rancang untuk tahun 2013 ni berjalan dengan success !. Dan aku terlalu berharap untuk dapat duit. Lol.

p/s: Akak aku dapat phone baru di tahun baru. Blackberry Curve 9360 kot. Eh entahlah. Yayy ! free aku SMS or call dia. Hohohohohohoho.

Eh. Aku ada something nak bagitahu korang tahu ni....
AKU DAH 14 TAHUN ! AKU DAH FORM 2 WEIH ! WOAHAHAHAHA. SENIOR DI SESI PETANG. LALALALA~

Haha. Nampak sangat aku teruja. Lol. Aku masuk kelas 2Nilam. Aras 3. Oh okay. Harap harap aku dapat duduk berdekatan dengan tingkap. Err, kalau tak dapat pun aku harap aku dapat duduk bawah kipas. Haha.

Adios ! I Love You^^   /throw hearts with my abe(s) inpiniteu/


0 Comments:

Post a Comment