#MMA2012
Monday, 17 December 2012 @ 15:42



Okay, Assalamualaikum. Nas hari ni nak cerita tentang MMA 2012. Okay, MMA ini ialah Melon Music Awards. Walaupun event ni tak besar sangat, tapi nas rasa puas gila ah,, lagi daebak dari #MAMA2012 hari tu. Cuma kalau Infinite menang Artist of The Year lagi syok ah.

Btw, congrats to the winner. Nas tengok MMA ni live stream, best. Tapi, kena tweetlimit pula. Itu spoil. Huh,, speechless sekejap. Tak tahu macam mana nak explain with words, performance semua daebak-daebak belaka. Hohohoho. Okay, here~









Huhu~ Handsome kan dorang? Hairstyle memang gempak ah. Cuma Sungjong, L and Namu je tak ubah. Si hamster tu rasanya lebih menyerlah dengan red hair dia. Hoho. Actually banyak lagi gambar nak spam tapi,, malas ah. grups lain pun flawless gilaa. Huaaaaaa~ /melting/

Okay, ppyong^^


0 Comments:

Post a Comment