Kei Cool
Tuesday, 25 December 2012 @ 13:24



Assalamualaikum.

This entry is for Kei
Okay. Kei,, nas minta maap kalau selama kita kawan nas ada kurang ajar dengan Kei or buat Kei terasa hati.. Tapi nas rasa Kei baik. Hehehe. Thanks sebab masa birthday nas, Kei wish.  So, hari ni nas nak wish kei dalam blog nas ni.

Happy Coming-Soon Birthday, Kei !!

Haha. Nas tahu birthday kei esok, bersamaan dengan 26 Disember. Tapi, nas wish sekarang ni, dalam lebih kurang pukul 1.30 petang, 25 Disember. Nas cuma takut tak sempat nak wish esok je. Sebab tu nas wish hari ni.


Okay, nas de edit gambar untuk kei. Gambar Junki dengan Myung. Hehe,, sorry sebab edited pic yang nas buat ni simple sangat dan agak buruk. Nas tak arif sangat dalam bidang peng-edit-an ni. Apa apa pun, baca blockquote bawah ni;;

Semoga Kei dimurahkan rezeki, Sihat sejahtera selalu, Berjaya dalam hidup, Dapat keberkatan hidup dan apa yang Kei nak, Kei akan dapat. Overall, Happy 21st Birthday. Hope we will be friend forever. myung^^ myung^^

Okay, sekian sahaja entry pada hari ini. Papai~


0 Comments:

Post a Comment