Annyeonggggggg
Tuesday, 7 August 2012 @ 10:28



Assalamualaikum. 
Hye, lama dah tak update blog. Rindu tak? ngee ~ Penguin comel kan ? Lewls.

Btw, semalam nas tengok acara Gimnastik lelaki. Korea dapat emas. Hensem pulak mamat Korea tu. Muka dia bersih, ala ala artis pun ada. Well, mamat korea memang camtu pun. Cuma, badan dia kecik siket and dia agak rendah. Mata dia sepet. Lol.

In add, Ahad pagi tu nas sekeluarga pergi shopping. Ayah tak ikut, abang yg drive. Mula2 pegi UO tapi UO sesak sangat. So, kitorang terus chow. Then, teruskan hala tuju ke JB. Pegi Galeria Kota Raya, tapi kat situ macam takde apa apa. Kitorang pun pegi lah kunjungi CS. 

Time naik tingkat dua tu, tiba tiba ternampak gambar Jiyeon terpampang besar kat situ. Nichkhun, Kim Hyung Joong, Eunjung. Pergh, owner kedai tu kpoper jugak kot. Act, nas nak cari Kedai yg ad jual kpop stuff. Cuma tak jumpa je. Kalau jumpa, memang barang INFINITE aku borong. Masa tu pun, kitorang dah penat jalan, so dah jumpa baju kitorang pun balik. Ingatkn nak singgah Plaza Angsana jap tapi dah nak pukul 5 petang. Kitorang takut nanti jalan jam, sebab tu pergi Big Ten je. Lagi banyak barang kat sana, patutnya awal awal lagi pegi situ je. Product kat situ not bad.

Malam tu pulak, kitorang berbuka kat rumah makcik nas. Lepas dah solat maghrib, nas ngan adik adik sedara main mercun. BOOM SHAKALAKA BOOM ! and lepas dah penat tu, kitorang balik sebab nak tengok final badminton.

Lee Chong Wei kalah di tangan Lin Dan. Terlepas aiskrim Baskin Robbin free. Tapi takpe dah takde rezeki, nak wat acane? Seriously, first set tu nas ngan kakak nas dah nyanyi lagu Like This (WG) . LIKE THIS YO ! LIKE THIS ! 

Kami sekeluarga tak suka Lin Dan. Dia tu agak sombong bongkak lagi angkuh. Sepatutnya, gold medal itu kepunyaan Malaysia. Itu sepatutnya first medal gold kami, tahu ? 4 juta wei ~ Terlepas macam tu je. Alahai ~ sayang. 

K Ppyong .


0 Comments:

Post a Comment