#HappyEid and #SelamatHariRaya
Saturday, 18 August 2012 @ 17:35



Assalamualaikum. Apa khabar? Sihat?

Yoyo~ Sekejap je puasa. Esok dah raya. Mesti entry kali ni tak dapat sambutan sangat eah? Sebab ramai orang dah balik kampung and kat kampung line takde. So, takpe lahh. Nas update, nas baca. Lagipun, nas tak balik kampung untuk sambut first Syawal. Maybe balik second syawal? Sebab, atuk ngan nenek belah ayah dah takde. Nenek belah mak pulak duduk ngan makcik. So, rumah makcik tu lahh rumah pertama yang kitorang datang.

Btw, macam mana korang punya persiapan raya? Tema korang warna apa? Meriah tak? Of course lahh kan. Untuk nas, tahun ni kitorang pilih tema gold. Bling bling gitu. Baru lahh gempakk ! Haha. Tapi perabot tak tukar pun. Langsir pun macam tu jugak, tak pernah ditukar


Uii, tak sabar nak takbir malam ni. Sebenarnya, nak main mercun. Tapi yang tak bestnya pagi pagi raya tu. Part meminta maaf daripada parents. Ah~ Lemah bab bab macam nih. Ayat mesti tongkang terbalik. Tapi, lepas dah selesai mintak maaf tu best balik. Sebab apa? Sebab dapat angpow lahh. Tak kan tak biasa kot ??

Ok lahh. Nas nak tolong mak anyam ketupat.
ppyong :)


0 Comments:

Post a Comment