Per - Gha - Doo - Khan
Wednesday, 11 July 2012 @ 21:22



Assalamualaikum. Annyeong.

Yeah ! I'm back. Finally. Like you care ? Ouh, whatever. Oke, malam ni nas nak cerita siket pasal pergaduhan. Kita semua ni tak lari daripada menatang pergaduhan ni. Itulah lumrah hidup. Fakta.

Sebenarnya, kalau perkara kecik macam semut tu pun boleh jadi masalah sebesar alam. Keh, tipu je kodd. Dan, pergaduhan ni juga boleh berlaku apabila orang lain menentang apa yang kita minat. Contoh yang paling simple, anti(s) menentang kpopers dan mengatakan artis korea itu fake. Yeah? Are you sooo real?

It's depends. Masing masing ada hak. Tapi, kita kena respect hak orang jugak kan? Kalau kita tak respect orang, ade orang nak respect kita? Hmm, mimpi je laa. Dan dari situ, bermulalah pergaduhan. Orang ni bash orang tu, orang tu bash dia balik. So, sampai bila segmen bash meng-bash ni nak habis kan?

Omaii~ SAYA TAK SUKA ORANG KUTUK KPOP. Harap maklum. Cerita pasal pergaduhan ni dah habis pun. Bhaha, actually nak bagi kesedaran kepada orang yg duk kutuk kpop. Tu je. Ahh, rimas dengar orang kutuk minat kita. Kalau kena kat batang hidung sendiri baru terhegeh hegeh nak sedar kodd. Orang cakap baik baik dia buat pekak.

Oke. Konncihiwa minnasan ^_^


0 Comments:

Post a Comment