Myungsoo Tertinggal Selipar ~
Tuesday, 31 July 2012 @ 11:16



Ha . Ha . Ha .

Ok. Hari tu Woolliment dah release She's Back Japenese Version PV. Ramai dah bahan-kan Myungsoo. Lol, kalau anda belum tahu sila pergi ke youtube dan tonton video tersebut lalu pause pada minit ke 1:39. Anda akan nampak sebabnya. Hahaha. Btw, Infinite sangat gembira di dalam video tu. Dan terdapat banyak scene MyungYeol. #ForeverMyungyeolShipper

Berbalik pada entry, kalau korang rasa malas nohh nak cek. Takpe, saya rajin hari ni. Sila perhatikan gif di bawah ini dengan teliti.


Nampak tak apa yang saya cuba buktikan? Kaki kiri Myungsoo tak pakai selipar. Sebab apa? Sebab #MyungsooTertinggalSelipar. k, tengok Sungjong lak. Tahan gelak dan tengok bawah. Si Myungsoo ni pun satu, jalan happy je macam takde pape berlaku. Tapi, nasib baik Sungjong yang kat belakang Myungsoo, kalau Dongwoo ? o.O

FYI, hashtag ni dicipta oleh Hara Lkim. Sungguh tajam mata beliau. Hashtag ni juga dah jadi sangat feymous bagi Malaysian Inspirit[s] kat twitter. Tapi, hari Ahad tu, tersangatlah feymous. Nas pun ikut trendingkan menatang ni. Sampai semalam, kawan nas tanya pasal hashtag ni. Nak bukti yang hashtag ni feymous tak?



Hahaha. Ni kalau Myungsoo tahu apa yang kami dah buat, tak tahulah apa jadi. Tapi takpe, encik Myungsoo ni baik. Dia kan suka buat para Inspirit ketawa berhari hari. Dah banyak kes dia buat. Lol. Nanti bila Infinite datang Malaysia, kami dah tahu nak buat project apa. Yang pasti, mereka akan lebih terharu daripada project Thailand Inspirit[s] hari tu. Eh? Haruslah !




0 Comments:

Post a Comment