K lol -,-
Saturday, 7 July 2012 @ 17:23



Annyeong. K assalamualaikum.

Lama dah aku tak update. Tup tup, orang jadikan aku bahan gossip dorang pulak disebabkan blog aku yg poyo ni. K, sebenarnya aku tak kesah sangat pun. Dah biase *angkat kening sebelah* .

Haha, cite die macam ni... Btw, sekejap tadi aku bengang sangat oke. F.I tu nak stalk aku bukan nak cakap awal-awal. #MOHONTERASA . #SayaTahuAndaSedangMembaca. Lepastu, aku rase dia publish pulak link blog ni kat kawan die uh. Omaii~ ape laa akan jadi kat aku hari Isnin ni? Habislah~ K aku takod SIKIT. lol, rilek laa. Ramai ape minat A.M. Aku selalu je gossip pasal handkerchief die tu? FYI, AKU TAK MINAT DIA. TERLAMPAU SAKAI.

Oke laa, cite tu dah habis. Sekarang ni nak recomend korang dengar lagu ZE:A - Aftermath dengan lagu LED Apple - Run To You. Alang-alang tu tengok je laa music video dorang ea?

P/s utk FI : Jangan kecoh sangadd k? Aku main-main je. Suwoh kawan kau pun macam tu jugak. Rahsia. 

K, papai ~


0 Comments:

Post a Comment