Won Ho BIG ._.
Thursday, 14 June 2012 @ 00:28



Assalamualaikum. Annyeong, konnichiwa. Haiyo~ Lama tak update. Berhabuk tak? Of course lah tak ._. 

Look, malam pagi ni nas nak story pasal 'twninie' Kim Myungsoo ni. Nama dia.... Alahai~ comel lah dia ni tapi myung lagi comel. Dia Shin Won Ho dalam drama Big tu. Tak kenal? Neber maind.

Kenapa ramai cakap muka diorang ada iras? Sebab gambar atas ni lah cik kak oii~ Muka macam Myung k. Tak boleh blah. Tapi rasanya cuma gambar kat atas ni je ada iras iras sikit. Yang lain langsung tak ._.


macam Luhan Lee Minho pulak ._.

Ha. Ha. Ha?


0 Comments:

Post a Comment