Untitle Boleh ?
Monday, 25 June 2012 @ 10:13



Annyeong and assalamualaikum..

Hari ni sebenar nye takde mood nk post pun melekat kat jiwa. Tapi tkpe, post sebab bosan. Aktually, keje sekolah ade tu. Sejarah ngan Karangan. Sejarah kompem kena siapkan hari ni sbb takut nanti cikgu tu mengamuk. Karangan esok luse siapkan baru hantar laa. //keh aku dah lame tak hantar buku karangan.

Entah mengapa dan bagaimana, tahun ni aku rase perangai aku makin kurang ajar.. maybe?

Kerja sekolah banyak nak kene hantar aku buat dunno je. Sampai mood nak siapkan homework, ada je halangan datang like mesej daripada kawan karib, nafsu untuk online dan tengok televisyen, lapar dll.

Kawan karib ? Eh, sebenarnya kitorang takde lah karib mana pun. Kat sekolah macam alien masing2. Kalau tegur, perkataan yang keluar WOI ! Tu pun mase dah nak balik. Tapi time kat rumah, kitorang baru mesej. Keh, kawan karib apekah?

Ape pun, budak tu baik jugak lah. Trolololol. Dia pernah bagi aku tanda nama. Lawa pulok tuh. *thumbs up* utk die.

Lol, sekian sahaja lah post saya pada kali ni. Terima kasih, sila datang lagi.

//alahai kenape beliau begitu tersangat yang amatlah comell ?



0 Comments:

Post a Comment