Oh My Face !
Thursday, 14 June 2012 @ 01:44


Assalamualaikum. konnichiwa minnasan / annyeonghaseyo.

Haha. Tadi dah jumpe kan? Kan? Lol. Rajin pule update time pagi2 yang still belum bute tapi korang yang dah membute ni. //ah Ignore. Merepek je~ Actually nas nak cite pasal muke nas yang comell ni. Nas selalu sangat dikatakan macam seseorang artis tu. Err,, ramai gak selebriti yang terkait dgn nas ni. Kawan kawan lah ni hah, mata problem kott.

1. Kim Bum (B.O.F)
Dikaitkan oleh seorang budak dan diangguk oleh kawan die. Sorry, nama anda berdua tidak lagi berada di dalam kotak ingatan saya. Lol, ni nas kat dalam dorm. Hari tu ada kem 2hari 1malam. Masa: Malam.


2. Bang YongGuk (B.A.P)
 Dikaitkan oleh....... 100% tak ingat. Mianhae~ Btw, ape yang iras nye?


3. YoonA & Yuri (SNSD)
Dikaitkan oleh kawan sekelas nas. Atotoi~ Die minat kat Taeyeon *kesesatan yang amat nyata*.


Sekian. Terima Kasih. Haha. 


0 Comments:

Post a Comment