Perbarisan .
Friday, 29 June 2012 @ 12:43


alahai ._. Ranking Myungsoo turun ~

Assalamualaikum. Konnichiwa and Annyeong !

Wahha~ dah lame tak post entry. Ehy, lame sangat ke? Tak lah.
Nas bukan ape, tak sempat sebab ade training Perbarisan RS (rumah sukan) Budiman. Well~ nas ni kan budak kawad? Training tu memang sangat memenatkan dan meletihkan,, tapi best. Sebab ape best? Sebab petang2 tu ada 'abang' A.M. yg ajar budak perempuan rs Budiman kawad. Time pagi2 pulak, die tu tukang pegang bendera Budiman. CUCI MATA TENGOK ABANG A.M. HARI-HARI. Haha. Apakah?

Gatai noh~ Lol. Bukan nye ape.. suke tengok die dengan sapu tangan die tu. Hari2 sapu tangan die mesti berlainan warna. Nampak sangat ade banyak stok handkerchief. Haha. Kayy, esok hari sukan. And btw, kakak nas pegang jawatan sbg Ketua Kontinjen Sukan. So, die kena baca ikrar. Tapi die tu tak tahu nak kawad. Pastu, die jalan macam biase je. Adehh, malu nas. Tapi takpe lah, boleh belajar kan?

Aha, BYE BYE !


0 Comments:

Post a Comment