Segmen : We're Kpop Bloggers
Tuesday, 29 May 2012 @ 17:14



Assalamualaikum to all chingu(s).
Okayy, hari ni nas nk buat Segmen di atas. Firstly, nas credit to Atiqah sbb die yg buat Segmen ni. 

Actually, tkde org pun yg tag nas.... hmm,, sedih //LOLignore. Sebab tu lah, nas yg selalu buat muke tembok ni main buat je. Nas tertarik ngan Segmen sejak first time nas bace. Tpi, tunggu punye tunggu...tkde jugak org yg tag nas. Hehe, kesian~

Questions & The Answers

1. Sejak bila korang mula meminati music KPOP? 
Sejak tahun 2009. Lagu pertama & MV pertama ialah Sorry Sorry by Super Junior.


2. Apa yang bestnya tentang KPOP yang orang lain perlu tahu?

= Takde yang best, korang tak perlu tahu.

3. Favourite artist/group (senaraikan seberapa banyak pon takpe)
= INFINITE, A Pink, BTOB

4. Siapa ultimate bias korang?. Kalau rajin letak gambar sekali.

>> Kim MyungSoo
>> Lee MinHyuk



>> Xi Luhan


>> Son NaEun



 
5. Antara banyak2 blog kpop bloggers. Blog siapa yang selalu korang review. dan nyatakan 2 sebab.
= Kei
: Kei ni org nye gile2 siket, sbb tu entry die pun kdg2 gile2 siket. Hehe^^
: Lagi satu, blog kei ni agak comel dan die suke fangirling Myung XD

Mangsa Tag
Kei Cool
Hara L.Kim
Sofia / Sophie
Nurafrina


0 Comments:

Post a Comment